Hallituskatu 10, 90100 Oulu

KOTIINKULJETUS
NOUDAN TILAUKSEN RAVINTOLASTA
Kuljetusmaksut: 0-5km=10€, 5-10km=15€, 10-15km=20€ sekä 15-20km=25€.
Valitse tämä mikäli noudat ruuan ravintolasta.
ALKUPALAT

Nachos with Guacamole, Pico de Gallo and a dip
Tortillasipsejä, tuore guacamole, pico de gallo -salsa ja vapaavalintainen dippi.
5.60€
Chimichangas with salsa and a dip
Uppopaistettuja tortillarullia, täytteenä juustoa, papuja sekä mietoa jalapenoa, Chilango’s taquerasalsa ja vapaavalintainen dippi.
7.75€
Fries with a dip
Ranskalaiset vapaavalintaisella dipillä.
4.45€
MEKSIKOLAISET BURRITOT

House Special Pulled Pork Burrito (L)
Suomalainen pitkään kypsytetty sianliha pibil-kastikkeella, tuoresalaatti, talon pavut, gouda-juusto, chipotle-majoneesi, taquera-salsa, marinoitu sipuli ananaksella. Laktoositon. Kaikista burritoista saatavana myös NAKU burrito (ilman tortillaa), jolloin annos on gluteeniton (poislukien BBQ ja Muay Thai burritot, joissa täyte sisältää gluteenia)
10.90€
Peach BBQ Pulled Pork Burrito (L)
Suomalainen pitkään kypsytetty sianliha persikkaisella BBQ-kastikkeella, riisi meksikolaisittain, talon pavut, gouda-juusto, sipulirouhe, savu-jalapeñomajoneesi, taquerasalsa. Laktoositon. Kaikista burritoista saatavana myös NAKU burrito (ilman tortillaa), jolloin annos on gluteeniton (poislukien BBQ ja Muay Thai burritot, joissa täyte sisältää gluteenia)
10.90€
Peach BBQ Chicken Burrito (L)
Suomalainen broilerinliha persikkaisella BBQ-kastikkeella, riisi meksikolaisittain, talon pavut, gouda-juusto, sipulirouhe, savu-jalapeñomajoneesi, taquera-salsa. Laktoositon. Kaikista burritoista saatavana myös NAKU burrito (ilman tortillaa), jolloin annos on gluteeniton (poislukien BBQ ja Muay Thai burritot, joissa täyte sisältää gluteenia)
10.90€
Peach BBQ Beef Burrito (L)
Viskaalin naudan jauheliha persikkaisella BBQ-kastikkeella, riisi meksikolaisittain, talon pavut, gouda-juusto, sipulirouhe, savu-jalapeñomajoneesi, taquera-salsa. Laktoositon. Kaikista burritoista saatavana myös NAKU burrito (ilman tortillaa), jolloin annos on gluteeniton (poislukien BBQ ja Muay Thai burritot, joissa täyte sisältää gluteenia)
10.90€
Classic Street Chicken Burrito (L)
Suomalainen broilerinliha tinga-tomaattikastikkeessa, riisi meksikolaisittain, talon pavut, gouda-juusto, ranskankerma, taquera-salsa, marinoitu sipuli. Laktoositon. Kaikista burritoista saatavana myös NAKU burrito (ilman tortillaa), jolloin annos on gluteeniton (poislukien BBQ ja Muay Thai burritot, joissa täyte sisältää gluteenia)
10.90€
Classic Street Beef Burrito (L)
Viskaalin naudan jauheliha picadillo-tomaattikastikkeella, riisi meksikolaisittain, talon pavut, gouda-juusto, ranskankerma, taquera-salsa, marinoitu sipuli. Laktoositon. Kaikista burritoista saatavana myös NAKU burrito (ilman tortillaa), jolloin annos on gluteeniton (poislukien BBQ ja Muay Thai burritot, joissa täyte sisältää gluteenia)
10.90€
CROSS-KITCHEN BURRITOS

Muay Thai Burrito TARJOUS
Suomalainen broilerinliha padthai-kastikkeella, riisinuudeli, gouda-juusto, ranskankerma, taquera-salsa, maapähkinäsalsa. Laktoositon, sisältää soijaa ja osterikastiketta. Kaikista burritoista saatavana myös NAKU burrito (ilman tortillaa), jolloin annos on gluteeniton (poislukien BBQ ja Muay Thai burritot, joissa täyte sisältää gluteenia)
11.56€ 14.45€
Bollywood Curry Burrito (L) TARJOUS
Suomalainen broilerinliha maapähkinä-korma-kastikkeella, basmatiriisi, gouda-juusto, ranskankerma, mantelisalsa. Laktoositon. Kaikista burritoista saatavana myös NAKU burrito (ilman tortillaa), jolloin annos on gluteeniton (poislukien BBQ ja Muay Thai burritot, joissa täyte sisältää gluteenia)
11.56€ 14.45€
CHILANGO’S GOURMET BURRITOS

Sailor’s jumbo shrimps burrito (L)
Jättikatkaravut diabla-kastikkeella, sahramiriisi, talon pavut, gouda-juusto, talon tuore guacamole, chipotle-majoneesi, taquera-salsa. Laktoositon. Kaikista burritoista saatavana myös NAKU burrito (ilman tortillaa), jolloin annos on gluteeniton (poislukien BBQ ja Muay Thai burritot, joissa täyte sisältää gluteenia)
22.70€
Chilango’s Black Angus steak burrito (L)
Australialainen Black Angus naudan brisket, riisi meksikolaisittain, talon pavut, goudajuusto, talon tuore guacamole, ranskankerma, taquera-salsa, maapähkinäsalsa. Laktoositon. Kaikista burritoista saatavana myös NAKU burrito (ilman tortillaa), jolloin annos on gluteeniton (poislukien BBQ ja Muay Thai burritot, joissa täyte sisältää gluteenia)
22.70€
KASVIS MENU

Chilango’s Moving Mountains burrito (L)
Moving Mountains -kasvivalmistepihvi, riisi meksikolaisittain, talon pavut, gouda-juusto, talon tuore guacamole, ranskankerma, taquera-salsa, maapähkinäsalsa. Laktoositon. Kaikista burritoista saatavana myös NAKU burrito (ilman tortillaa), jolloin annos on gluteeniton (poislukien BBQ ja Muay Thai burritot, joissa täyte sisältää gluteenia)
19.90€
Bollywood Beanit® Curry Burrito (L)
Beanit®-kasvivalmiste, porkkana ja parsakaali maapähkinä-korma-kastikkeella, basmatiriisi, gouda-juusto, ranskankerma, mantelisalsa. Laktoositon. Kaikista burritoista saatavana myös NAKU burrito (ilman tortillaa), jolloin annos on gluteeniton (poislukien BBQ ja Muay Thai burritot, joissa täyte sisältää gluteenia)
14.45€
Peach BBQ Beanit® & Vegetables Burrito (L)
Beanit®-kasvivalmiste, porkkana ja parsakaali persikkaisella BBQ-kastikkeella, riisi meksikolaisittain, talon pavut, gouda-juusto, sipulirouhe, savu-jalapeñomajoneesi, taquerasalsa. Laktoositon. Kaikista burritoista saatavana myös NAKU burrito (ilman tortillaa), jolloin annos on gluteeniton (poislukien BBQ ja Muay Thai burritot, joissa täyte sisältää gluteenia)
10.90€
Classic Street Halsans kök™ Burrito (L)
Kasvivalmiste-filee ja bataatti tinga-tomaattikastikkeessa, riisi meksikolaisittain, talon pavut, gouda-juusto, ranskankerma, taquera-salsa, marinoitu sipuli. Laktoositon. Kaikista burritoista saatavana myös NAKU burrito (ilman tortillaa), jolloin annos on gluteeniton (poislukien BBQ ja Muay Thai burritot, joissa täyte sisältää gluteenia)
10.90€
VEGAANI MENU

VEGAN Bollywood Beanit® Curry Burrito (M)
Beanit®-kasvivalmiste, porkkana ja parsakaali maapähkinä-korma-kastikkeella, basmatiriisi, vegaaninen juusto, vegaaninen ranskankerma, mantelisalsa. Maidoton. Kaikista burritoista saatavana myös NAKU burrito (ilman tortillaa), jolloin annos on gluteeniton (poislukien BBQ ja Muay Thai burritot, joissa täyte sisältää gluteenia)
14.45€
VEGAN Chilango’s Moving Mountains burrito (M)
Moving Mountains -kasvivalmistepihvi, riisi meksikolaisittain, talon pavut, vegaaninen juusto, talon tuore guacamole, vegaaninen ranskankerma, taquera-salsa, maapähkinäsalsa. Maidoton. Kaikista burritoista saatavana myös NAKU burrito (ilman tortillaa), jolloin annos on gluteeniton (poislukien BBQ ja Muay Thai burritot, joissa täyte sisältää gluteenia)
19.90€
VEGAN Peach BBQ Beanit® & Vegetables Burrito (M)
Beanit®-kasvivalmiste, porkkana ja parsakaali persikkaisella BBQ-kastikkeella, riisi meksikolaisittain, talon pavut, vegaaninen juusto, sipulirouhe, vegaaninen savujalapeñomajoneesi,taquera-salsa. Maidoton. Kaikista burritoista saatavana myös NAKU burrito (ilman tortillaa), jolloin annos on gluteeniton (poislukien BBQ ja Muay Thai burritot, joissa täyte sisältää gluteenia)
10.90€
VEGAN Classic Street Halsans kök™ burrito (M)
Kasvivalmiste-filee ja bataatti tinga-tomaattikastikkeessa, riisi meksikolaisittain, talon pavut, vegaaninen juusto, vegaaninen ranskankerma, taquera-salsa, marinoitu sipuli. Maidoton. Kaikista burritoista saatavana myös NAKU burrito (ilman tortillaa), jolloin annos on gluteeniton (poislukien BBQ ja Muay Thai burritot, joissa täyte sisältää gluteenia)
10.90€
LASTEN MENU

VEGAN Burrito for children Halsans kök™ (L)
Kasvivalmiste-filee ja bataatti tinga-kastikkeella, riisi meksikolaisittain, vegaaninen juusto, vegaaninen ranskankerma, vapaavalintainen dippi. Maidoton.
8.75€
Burrito for children Halsans kök™ (L)
Kasvivalmiste-filee ja bataatti tinga-kastikkeella, riisi meksikolaisittain, gouda-juusto, ranskankerma, vapaavalintainen dippi. Laktoositon.
8.75€
Burrito for children Chicken (L)
Suomalainen broilerinliha tinga-kastikkeella, riisi meksikolaisittain, gouda-juusto, ranskankerma, vapaavalintainen dippi. Laktoositon.
8.75€
Burrito for children Beef (L)
Viskaalin naudan jauheliha picadillo-tomaattikastikkeella, riisi meksikolaisittain, goudajuusto, ranskankerma, vapaavalintainen dippi. Laktoositon.
8.75€
JUOMAT

Kivennäisvesi (0,25l)
2.75€
Fanta (0,25l)
2.75€
Sprite (0,25l)
2.75€
Coca-Cola ZERO (0,25l)
2.75€
Coca-Cola (0,25l)
2.75€
Vesipullo (0,5l)
1.75€Vikatapauksissa +358 45 3410208

 
Tietosuoja  |  Käyttöehdot
© Copyright 2021 Tap Enterprise Oy